קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

סופלה לימון פטל קפוא

סופלה לימון פטל קפוא
סופלה לימון פטל קפוא נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 365 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני גלידה, גלידת פטל, פטל, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פרוזן יוגורט לימון פטל, סופלה משמש קפוא, ו סופלה שוקולד קפוא טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרבט בקערה גדולה; בואו לרכך על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להכות בסוכר עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
כאשר שרבט התרכך, להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים יוגורט ותמצית לימון; לנצח עד חלקה. עם מרית גומי, לקפל שני שלישים של קצפת ממותק לתערובת יוגורט עד לא פסים לבנים להישאר. להקפיא תערובת תוך הכנת צלחת סופל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
תמצית לימוןתמצית לימון
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
גזור גיליון נייר קלף בישול או נייר שעווה גדול מספיק כדי לעטוף סביב צלחת סופל עגולה 1 1/2 qt. לעטוף נייר בחוזקה סביב צלחת, יצירת צווארון שעומד על 4 אינץ ' גבוה יותר קצה העליון של צלחת. נייר מאובטח עם 1 או 2 חתיכות של קלטת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מניחים צלחת על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר תערובת סופל מן המקפיא; לשפוך לתוך צלחת מוכנה. (
8
תערובת צריכה להיות עבה, ערימה על גבי עצמו, ולעלות 2 אינץ ' מעל השפה של צלחת.) חלק העליון עם מרית גומי. להקפיא סופל 2 עד 4 שעות או עד מוצק.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
כאשר סופל קפוא לחלוטין, להסיר צווארון נייר ולהשליך.
10
כדי לקשט את התיק מצויד קצה כוכב, להעביר שנותר שליש מוקצפת ממותק. שושנות צינור סביב קצה העליון של סופל. למעלה כל שושנה עם 1 פטל. הקפא סופל עד תקופת המאסר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
11
כדי להגיש, סופלה כפית לקערות קינוח בודדות, או להשתמש בסקופ גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)