סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת סופלה 2 1/2 ליטר עם 2 כפות חמאה, מפזרים התחתון הצדדים באופן שווה עם 1/2 כוס סוכר. הקש על עודף סוכר; שמור סוכר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלי
3
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 4 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים חלב, ליקר תפוזים, שוקולדים מותכים ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
5
הסר מהחום ולאפשר תערובת להתקרר במשך 10 דקות.
6
להקציף חלמונים ביצה מוכה וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שמור, מכות עד נוקשה. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.