סופלה משמש קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל סופלה משמש קפוא. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תמצית שקדים, משמשים קליפורני, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. מתכונים דומים: סופלה לימון פטל קפוא, סופלה שוקולד קפוא טבעוני, ו סופלה קפוא ברי עליז.
הוראות
לעטוף צווארון של נייר קלף או לסכל סביב צלחת soufflé להאריך 3 אינץ ' מעל שולי צלחת מאובטח עם חוט מטבח.
משמשים מבשלים עם מים בסיר קטן, מכוסה, עד רך מאוד, 6 עד 8 דקות.
ניקוז, שומר נוזל בישול. משמש פורה במעבד מזון (תערובת לא תהיה חלקה לחלוטין), ולאחר מכן להעביר קערה גדולה.
מבשלים סוכר עם נוזל בישול שמור בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר מומס. מרתיחים, ללא ערבוב, לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ רושם 114°( שלב רך כדור), על 10 דקות.
בינתיים, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. בעוד ממשיכים להכות, בהדרגה לשפוך סירופ חם בזרם דק במורד הצד של הקערה ללבנים (להיזהר לא לתת סירופ לגעת מקצף, או שזה יהיה נתז להקשיח), ולאחר מכן להמשיך להכות עד meringue התקרר לטמפרטורת החדר, כ 5 דקות.
Beat שמנת עם תמציות בקערה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
להקציף כשליש מקצפת לתוך משמש טהור כדי להאיר, ואז לקפל הנותרים מרנג.
מקפלים קצפת לתוך תערובת משמש בעדינות אבל ביסודיות, ואז כף לתוך צלחת סופלה, החלקה למעלה. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות.
בואו סופלה לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט לפני ההגשה, על 15 דקות.
הסר צווארון ואבק העליון של סופלה עם אבקת קקאו, ציפוי זה לחלוטין, ואז אבק קל מאוד עם סוכר ממתקים.
* חלבוני הביצה במתכון זה לא יכולים להיות מבושלים במלואם.* סופלה, ללא אבק, יכול להיות קפוא עד 2 ימים.