אם יש לכם רוטב שוקולד מריר, חלמונים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר-מתוק, סופלה שוקולד מריר, ו סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל.
הוראות
1
מניחים 2 1/2 כוסות פטל טרי בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 3/4 כוס מיץ. להשליך מוצקים הנותרים. למחוץ הנותרים 1/2 כוס פטל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פטל
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
מסננת
קערה
2
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר קטן. בהדרגה להוסיף מיץ פטל, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד עבה. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרים, ערבוב כל הזמן. מערבבים פרי להפיץ וליקר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה 2 דקות או עד התפשטות נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
עמילן תירס
חלמון ביצה
פטל
ליקר
מיץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום; מגניב.
4
מעיל 10 (6-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול; מפזרים 1/4 כפית סוכר על החלק התחתון הצדדים של כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סוכר
5
מניחים כלים על מחבת רול ג ' לי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/4 של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת פטל. מקפלים תערובת פטל לתוך הנותרים ביצה לבן. מקפלים פנימה שמורות כתוש פטל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
פטל
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
8
יוצקים לתוך מנות מוכנות.
9
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד סופלים נפוחים משחימים קלות.