קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט
סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ביצים, בישול תפוחים, מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מצוין. נסו קומפוט אגס תפוח, קומפוט תפוחים, אגסים ודובדבנים, ו קומפוט תפוחים, אגסים ושזיפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את הקומפוט: להשרות את שזיפים ושקיות תה 1 כוס מים רותחים, 20 דקות. מחק את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
CompoteCompote
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מעבירים את השזיפים מיובשים ונוזל השריה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הסוכר, המלח, זרעי הווניל והתרמיל, גרידת הלימון והקוניאק ומבשלים על אש בינונית עד לסירופ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קוניאקקוניאק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את התפוחים והאגסים ומנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. לכסות ולצנן לפחות 2 שעות או עד 1 בשבוע.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הכינו את הלביבה: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים 2 כפות מהחמאה המומסת לבלנדר (שומרים את השאר במחבת מהאש).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הביצים, המלח וחצי וחצי לבלנדר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מוסיפים את גרידת התפוזים, מיץ התפוזים ותמצית השקדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
11
מחממים את המחבת עם החמאה השמורה על אש בינונית-גבוהה; מערבולת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבלילה, מעבירים לתנור ואופים עד לתפוח וזהוב, 15 עד 20 דקות. מחממים מחדש את הקומפוט, אם רוצים; זרוק את גרידת הלימון ותרמיל הווניל. אבק את הפנקייק בסוכר של קונדיטורים; מגישים עם הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
צילום: קון פולוס