קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד-וויסקי טארטס

סופלה שוקולד-וויסקי טארטס
טארטס סופלה שוקולד-ויסקי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, אבקת סוכר, גבישי קפה נמסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד חמות, סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מערבבים את כל החומרים במעבד רק עד שהבצק מתאסף יחד. לעצב בצק לתוך יומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים ל 8 סיבובים שווים. לחץ 1 עגול מעל הצדדים התחתון ומעלה של כל שמונה 4 1/2 x 3/4 אינץ מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. נקב את הקשה במזלג.
3
אופים קרום עד זהב חיוור, כ -18 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להפריש נדיב 1/3 כוס שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2
מקום שנותר שוקולד קצוץ בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף בוויסקי, וניל, קפה ומלח, ואז חלמונים. לנצח חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חצי מהלבנים לתערובת שוקולד. מקפלים שמורות 1/3 כוס שוקולד קצוץ, ולאחר מכן הנותרים לבנים. מחלקים תערובת בין קרום. להקפיא לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
וויסקי.וויסקי.
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל 191°. לדחוף את התחתית של טארט קפוא עד לשחרר מן הצדדים פאן. מסדרים טארטלים על תחתיות מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד מילוי פחזניות ומתחיל לפצח, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים טארט על צלחות. כפית קצפת לצד. למעלה עם שבבי שוקולד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)