סופלה שיבולת שועל וגבינה
מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חומץ יין, קורנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו גריסים, גבינה, וסופלה בצל, גריסים, גבינה, וסופלה בצל, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מערבבים את שיבולת השועל ו 1 1/2 כוסות מים בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל עד מעובה, כ 4 דקות. מערבבים מדי פעם עד מעט מקורר. בינתיים, מעיל ארבעה 10 אונקיות ramekins עם ספריי בישול ומפזרים פרמזן; הקש את העודף.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה.
מערבבים את גריסים מקורר, תירס, גבינת שמנת, חלמונים ביצה, טימין, 1/2 פרמזן כוס ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד חלקה, לעצור את המנוע כדי לערבב ביד במידת הצורך (התערובת תהיה עבה).
בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה 1/2 כפית חומץ עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים רבע מהלבנים לתוך תערובת שיבולת שועל, ואז לקפל את השאר.
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן.
אופים עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות. לזרוק את ארוגולה עם הנותרים 1 כף חומץ, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.