קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים

סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים
סופלה קלוי-שקדים עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אגסים ברטלט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, לשלב את היין, סוכר ווניל שעועית ולהביא לרתוח על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השזיפים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
בקערה בינונית, לזרוק את האגסים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את האגסים למחבת, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6
להעביר שליש אגסים עלומים 1 כף סירופ ros למעבד מזון מיני או בלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את מחית האגס לקערה קטנה ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי למנוע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מורחים את השקדים על תבנית אפייה גדולה וטוסט במשך כ -10 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
להעביר את השקדים לצלחת ולתת להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
11
מעבירים את השקדים למעבד מזון ודופק עד טחון דק ועדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מברשת ארבע ramekins 1 כוס עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מפזרים את ramekins עם סוכר מגורען ולהפוך מעיל באופן שווה בכל רחבי. הקש על עודף הסוכר מתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 3 כפות של סוכר מגורען ואת תמצית שקדים עד חיוור. מערבבים את הקרקע שקדים פירה אגס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של סוכר מגורען ומכים עד החלבונים ביצה הם המשרד מבריק. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת השקדים כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
18
לגרד את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן. להחליק את צמרות ולהפעיל את האגודל סביב החלק הפנימי של החישוקים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
להעביר את ramekins לתבנית אפייה ואופים במשך כ 17 דקות, עד הסופלים הם עלו והשחימו.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20
תן מגניב מעט, ואז בזהירות לשחרר את souffls מן ramekins עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
21
הפוך את המרק על צלחות כפית שזיפים מיובשים, אגסים וסירופ רוס סביבם. אבק את הסופלים עם הסוכר ' ממתקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר