קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סורבה עם פרוסות אגס מזוגגות

סורבה עם פרוסות אגס מזוגגות
סורבה עם פרוסות אגס מזוגגות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מיץ תפוחים, סוכר, מרגרינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, פרוסות חזיר מזוגגות, ו פרושוטו פרוסות גבינה כחולה שמנת פרוסות אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים סוכר ופלחי אגס; מבשלים 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. תערובת אגס כפית לתוך צלחת רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
אגסאגס
3
מוסיפים מיץ תפוחים למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 3 כפות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים מעל תערובת אגס, ומגישים חם עם סורבה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
אגסאגס

ציוד