סטייק איטלקי צלע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק איטלקי אגף. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שום, יין, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק איטלקי צלע, סטייק צד איטלקי, ו סטייק איטלקי עם עגבניות צלויות בלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט קטנה, מוסיפים 1 כף שמן זית, בצל ושום ומבשלים עד שקוף.
לרכך סטייק פלנק עם פטיש בשר לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ', כ 5 על 8 סנטימטרים. עונת קל עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מניחים גזר, פלפלים אדומים, עגבניות מיובשות, בצל ירוק בשכבות נפרדות על 5 סנטימטרים הראשונים של הסטייק לאורכו. למעלה עם תערובת שום ובצל, ואז מעיל שווה עם גבינת מוצרלה גרוסה ופטרוזיליה.
רול פלנק סטייק, החל עם סוף שיש ירקות, בתקיפות בלי לדחוף את הירקות. סטייק מגולגל מאובטח עם שיפודים.
לצלחת מעוטרת ומערבבת את הקמח ואת התבלינים האיטלקיים יחד ומחפירה את סטייק האגף המגולגל, מצופה באופן שווה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
במחבת בינוני לטחון חום 2 כפות שמן זית וכאשר חם להוסיף את סטייק האגף התגלגל, צורב על כל הצדדים במשך כ 4 עד 5 דקות עד חום זהוב.
הסר את סטייק האגף מהמחבת ומניח על תבנית אפייה.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 135 מעלות F. על מדחום מיידי לקרוא.
מניחים את מחבת ה-saute בחזרה על מבער ו deglaze עם היין הלבן. מערבבים, ומפחיתים במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים רוטב עגבניות ומניות עוף.
תן לתערובת להמשיך להפחית במשך 2 דקות נוספות.
הסר את הסטייק מהתנור ותן מנוחה. פרוסה על הטיה 1/2 אינץ', רעפים החוצה, העליון עם רוטב.