סטייק בגריל וסלט ארוגולה עם ויניגרט Caper חרדל
סטייק בגריל וסלט ארוגולה עם ויניגרט צלפים חרדל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך משחה אנשובי, שמן זית, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. מתכונים דומים: סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper, צלייה בסוף השבוע הזה? סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper, ו סלט ארוגולה עם צנוניות ויניגרט Caper.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל את הסטייק עם 1 כף שמן.
מפזרים את הסטייק עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הסטייק במשך 5 דקות. הפוך את הבשר ומבשל לטעם שלך, על 5 דקות יותר עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 5 דקות.
בינתיים, לשים את ארוגולה על מגש או על צלחות בודדות. למעלה עם עגבניות שרי ומפזרים 1/8 מלח כפית.
בכוס בינונית או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החרדל, רסק אנשובי, חומץ, צלפים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים את 5 כפות הנותרים שמן לאט, לטאטא.
לשים את הפרוסות על גבי ארוגולה ועגבניות לטפטף את ויניגרט על כל.
וריאציה:: השתמש בשני ליטרים של גרגיר הנחלים או עלי תרד במקום ארוגולה.
המלצת יין: הענבים האדומים הגדולים של פידמונט איטליה הוא הנביולו, הבסיס של ברולו וברברסקו, שני יינות מורכבים, חזקים ויקרים. לרכוש במקום Nebbiolo delle Langhe לחוויה חסכנית יותר, קלה יותר, אבל טעים באותה מידה.