סטייק בגריל וסלט פורטבלו
סטייק בגריל וסלט פורטבלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, סטייק בגריל וסלט פורטבלו, ו Portobello בגריל - סלט סטייק צלע עם ויניגרט גבינה כחולה.
הוראות
לשלב סטייק, 2 כף. חומץ ו 1/2 כפית. מלח בשקית ziplock; שקית חותם ולהפוך כמה פעמים מעיל. להפריש במשך 15 דקות.
כובעי פטריות מברשת עם 2 כפות. שמן ומתבלים במלח ופלפל.
הסר סטייק מן התיק; להשליך נוזל. סורג גריל שמן וכובעים פטריות גריל וסטייק עד מכרז, פונה פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל עבור פטריות, 6 עד 7 דקות בסך הכל עבור סטייק.
להעביר פטריות וסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות. קוצצים גס פטריות ופורסים סטייק נגד תבואה.
מערבבים ארוגולה, עגבניות, פטריות, הנותרים 2 כפות. שמן זית, נשאר 1 כף. חומץ ו 1/4 כפית. מלח בקערה גדולה; לזרוק מעיל. סדר סלט על צלחות ארוחת ערב. למעלה עם סטייק פרוס ומפזרים גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.