סטייק הליבוט עם לימון צלוי
סטייק הליבוט עם שום לימון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פטרוזיליה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סטייק הליבוט בגריל, סטייק הליבוט בגריל, ו סטייק הליבוט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית ניילון לאחסון מזון, לערבב מיץ לימון, 1 שמן כף, מלח, פלפל ושום.
להוסיף דגים; לפנות כמה פעמים מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר 10 דקות.
הסר דגים מן המרינדה; מרינדה מילואים. כיסוי וגריל דגים 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח עם מרינדה, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מפזרים דגים עם פטרוזיליה וקליפת לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.