קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות

סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות
סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, ביצה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . נסו סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון, סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה, ו סטייק טוב ועוגת כליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכליות לשניים, ולהסיר את הצינורות ואת עורות; לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. להתייבש, ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר תחתון גדול, כבד, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הקמח לפי הטעם במלח ופלפל בקערה. לזרוק את הכליה ואת בשר תבשיל בקמח; לנער את עודף. צורב את הבשר בשמן החם עד השחמה היטב, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבייקון לסיר ומבשלים עד קריספ. מערבבים בצל ופטריות, ומבשלים כדי לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים במלאי בקר, יין, בשר משחימים; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות, על 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
6
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים, ואז מחית עם חמאה וחלב; מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לחץ על גיליון אחד של בצק עלים לתוך צלחת פאי 9 אינץ', לקצץ את הקצוות כדי להתאים. למלא עם תערובת בשר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מורחים פירה מעל, על סנטימטר אחד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מניחים את הסדין הנותר של בצק עלים מעל החלק העליון של העוגה. חתוך את המאפה העודף סביב הקצוות, ולאחר מכן חליל את הקצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
12
צחצח את החלק העליון עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה