תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בלסמית, ירקות טריים, אפונה & מחית שעועית לבנה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סטייק חצאית מחבת עם ויניגרט בלסמי, Broccolini, ושעועית לבנה, פיצה עם מחית שעועית לבנה ועגבניות טריות, ו סטייק חצאית עם סלק וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמישה צעדים בצלחת הזאת. המרינדה, הצלייה, זיגוג בלסמי, פירה אפונה וסלט ירקות. אבל שום דבר לא קשה.מרינדה-להשרות את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ירוק
6 סטייקים של 8 אונקיות
2
מוסיפים את השמן, מיץ לימון וגרידת, רוזמרין, מלח ופלפל, עשבי תיבול, שום וקורט פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מערבבים היטב ולשפשף את כל הסטייק. שים בשקית גדולה ולתת להשרות לפחות 4 שעות או כל היום.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הסר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני צליה או שאתה יכול צליבת מחבת. זה ייקח רק 4-5 דקות לכל צד בחום גבוה עם סימני גריל טובים עד שאתה מקבל סימני גריל טובים. הסטייק הזה לא לוקח הרבה זמן. להמריא עם נדיר ולאחר מכן לכסות ולכסות בנייר כסף כדי לנוח.זיגוג בלסמי - כשהסטייק מגיע לטמפרטורת החדר, להתחיל זיגוג בלסמי. בסיר קטן, לחמם את השמן ולהוסיף את השאלוט. מבשלים עד רך מעט או שקוף ולאחר מכן מוסיפים את הבלסמי ומבשלים 10-15 על נמוך בינוני עד שהוא מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הדבש והקורנית וקורטוב פלפל.פירה אפונה-גם לפני בישול הסטייק, להפוך את תערובת שעועית פירה אפונה. במחבת סאוט, מוסיפים את השום, האפונה (מופשר) ושעועית ומערבבים על חום בינוני עד משולב היטב, מוסיפים את מרק העוף ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 סטייקים של 8 אונקיות
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר למעבד מזון ולעשות מחית מהירה, לא חלקה, רק מחית מחוספס אבל עדיין יש קצת מרקם. לחזור למחבת ולהוסיף פרמזן ורוזמרין וכל מרק עוף נוסף במידת הצורך. כדי להכין מחית נחמדה.סלט-פשוט לזרוק את הירוקים עם בצל אדום וזיתים. לא יותר ולשים את המנה יחד. שמתי את הסלט על מגש גדול ומעל עם פרוסות סטייק. זכור לחתוך נגד התבואה לעשות חתך מאוד טעים ורך. כנגד התבואה הוא הפרשה-למעלה עם זיגוג בלסמי ולשים כמות קטנה של תפוחי אדמה מחית שעועית בצד. זיגוג בלסמי לא רק הולך טוב עם סלט אבל עם שעועית פירה אפונה. כל הרכיבים להפוך למנה גדולה.אופציונלי. אני משתמש קצת בלסמי, שמן זית, אורגנו מיובש, ו s/p שאני מברשת על כמה פרוסות עגבניות טובות וגריל ממש לפני ההגשה. זה פשוט צמרות כל המנה. אפילו קצת שמן זית, s / p יעבוד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אורגנו מיובש
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ירוק
בלילת לחם תירס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.