תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית עם סלסה ורדה ו Ricotta Salatan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 451 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם בצל, רסק עגבניות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק חצאית בגריל עם סלסה ורדה, סטייק חצאית בגריל עם עשבי סלסה ורדה, ו מחווני סטייק בגריל עם סלסה ורדה איולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים המרינדה ואת התהליך כדי להתמזג. בצלחת גדולה, רדודה, יוצקים את המרינדה על הסטייקים ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה, לשלב את שמן הזית עם אנשובי, שאלוט, פטרוזיליה, צלפים, עירית טרגון. מתבלים במלח ופלפל ומקציפים עד שמתמזגים.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.