תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית עם סלסה ורדה ו Ricotta Salatan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 451 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם בצל, רסק עגבניות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק חצאית בגריל עם סלסה ורדה, סטייק חצאית בגריל עם עשבי סלסה ורדה, ו מחווני סטייק בגריל עם סלסה ורדה איולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים המרינדה ואת התהליך כדי להתמזג. בצלחת גדולה, רדודה, יוצקים את המרינדה על הסטייקים ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה, לשלב את שמן הזית עם אנשובי, שאלוט, פטרוזיליה, צלפים, עירית טרגון. מתבלים במלח ופלפל ומקציפים עד שמתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תדליק גריל. ללטף את הסטייקים להתייבש ולהתבשל במלח. גריל הסטייקים על אש גבוהה עד בינוני-נדיר, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
דק לחתוך את סטייקים חצאית על פני התבואה ולסדר אותם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6
לטפטף את הסטייקים עם כמה סלסה ורדה ומפזרים את סלטה ריקוטה.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.