סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו
סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה נהדר. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק ביתי, סטייק חצאית עם רוטב סטייק בצל אנצ'ו, ו סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השמן, האורגנו, הכמון, השום, עלי הדפנה ומיץ הליים בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את הסטייקים לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
הכן גריל פחמים על אש גבוהה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומפזרים מלח ופלפל. צולים משני הצדדים עד שהם חרוכים ומבושלים לאלילות בינונית-נדירה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מגישים את הבשר עם רוטב סטייק המנגו ואסקבצ ' ה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מים כדי לאפשר
8
מקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
9
מחממים את השמן במחבת בינונית גבוהה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
11
מוסיפים את צוף המנגו, חזרת, דבש, אבקת צ ' ילה, סירופ מייפל, חרדל, ווסטרשייר ומנגו ומבשלים עד שהמנגו רך מאוד והתערובת מסמיכה, בערך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, תערובת מרלו "סקוסו". יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.