קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק טונה טרגון

סטייק טונה טרגון
סטייק טונה טרגון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ טרגון, שמן זית, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים סלמון טרגון, סטייקים סקסיים גדולים עם פטריות טרגון, ו סטייק סלמון צלוי עם עגבניות, בצל וטרגון.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד שמן זית, שום, חומץ טרגון, טרגון מיובש ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
טרגון מיובשטרגון מיובש
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים סטייקים טונה לתוך התערובת. לכסות ולשרות במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
3
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
סטייקים טונה גריל 8 עד 10 דקות לכל צד, עד פתיתי הטונה בקלות והוא אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.