קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

סטייק מילנסה טורטה

סטייק מילנסה טורטה
ניתן להכין את סטייק המתכון מילנסו טורטה בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1217 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור יום האהבה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח ופלפל כשר, פירורי לחם פנקו, חומץ מזוקק וחסה של קרחון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון 91%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: טורטה ענקית של מילנסו עם מכרזי עוף פריכים, חציל מילנסו טורטן ותוכנית ארוחות חודשית בריאה בגידה, ו ארוחת ערב: צ'יפוטלה בגריל סטייק סטייק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
מוסיפים את הקמח לקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת מקציפים קלות את הביצים. בקערה רדודה נוספת מוסיפים את הפנקו. מצפים קלות את שני צידי הסטייקים בקמח, אחר כך ביצה, ואז פנקו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מטגנים במחבת 2 סטייקים בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את הסטייק מהמחבת ועל צלחת מרופדת במגבת נייר. חזור על הפעולה עם 2 הסטייקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את הסטייקים המטוגנים במלח. בקערה קטנה מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת הליים, מיץ הליים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חותכים את הלחמניות לשניים לאורכם ומורחים צד אחד בתערובת השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הסטייקים על כל גליל ומעליהם את החסה, הסלסה הקלויה, הג ' לפנוס והאבוקדו. פיצוץ תחנת רדיו ספרדית וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים מתלה בחלק העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה משלבים 3 כפות משמן הזית, העגבניות, השום, הג ' לפנו, הבצל ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מוסיפים את הירקות הקלויים למעבד מזון עם יתרת 1 כף שמן הזית, הכוסברה, החומץ, הסוכר ומיץ הליים. דופק עד שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט

מרכיבים

2אבוקדו, פרוס קלופים דקאבוקדו, פרוס קלופים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'לפנוס פרוס צנצנת, כגון ולאסיקג'לפנוס פרוס צנצנת, כגון ולאסיק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס4גלילי סנדוויץגלילי סנדוויץ3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה קרועה, קרועהחסה קרועה, קרועה1חלפיניוחלפיניו2מיץ של 1 סיד (אודותמיץ של 1 סיד (אודות2מיץ לייםמיץ ליים4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםגרידת 1 לייםגרידת 1 ליים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1kgsחיתוך עגבניות, לרבעים( אודותחיתוך עגבניות, לרבעים( אודות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.למעלה-עגול סטייקים, הלם כדי כ 1/4-אינץ עבהלמעלה-עגול סטייקים, הלם כדי כ 1/4-אינץ עבה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ מזוקק לבןחומץ מזוקק לבן1בצל לבן, לרבעיםבצל לבן, לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אניילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.