ניתן להכין את סטייק המתכון מילנסו טורטה בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1217 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור יום האהבה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח ופלפל כשר, פירורי לחם פנקו, חומץ מזוקק וחסה של קרחון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון 91%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: טורטה ענקית של מילנסו עם מכרזי עוף פריכים, חציל מילנסו טורטן ותוכנית ארוחות חודשית בריאה בגידה, ו ארוחת ערב: צ'יפוטלה בגריל סטייק סטייק.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
מוסיפים את הקמח לקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת מקציפים קלות את הביצים. בקערה רדודה נוספת מוסיפים את הפנקו. מצפים קלות את שני צידי הסטייקים בקמח, אחר כך ביצה, ואז פנקו.
מניחים מתלה בחלק העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה משלבים 3 כפות משמן הזית, העגבניות, השום, הג ' לפנו, הבצל ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אניילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.