קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סטייק סולסברי עם פטריות

סטייק סולסברי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר טחון, קמח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק סולסברי הטוב ביותר, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בעדינות את הבשר, הביצה, הבצל, פירורי קרקר, מרווה, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל בקערה גדולה באמצעות הידיים. מחלקים ל 4 חלקים שווים וצורה לקציצות סגלגלות, בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הקציצות, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת ומבשלים את הפטריות עד מעט השחמה, על 2 דקות. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, ומלח ופלפל לפי הטעם, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את הקמח ומערבבים, ואז מערבבים 2 1/2 כוסות מים חמים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיף את שארית 1 כף חמאה, מתערבל לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
להחזיר את הקציצות וכל מיצים מהצלחת למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה והקציצות מבושלות דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
מגישים עם אטריות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
צילום אנטוניס אכילאוס