זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, פטריות, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חצי קצוץ בצל ב 1 כף שמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום, ו חצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הסר מהחום, ולתת מגניב.
4
שלב תערובת בצל, בשר בקר, הבא 4 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. צורה לתוך 6 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)
5
לבשל קציצות הנותרים 2 כפות שמן חם על אש בינונית גבוהה 3 דקות בכל צד או עד השחמה. (אל תבשל עד שתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר קציצות ולהניח בצד.
7
מוסיפים את המחצית הנותרת של הבצל הקצוץ לטפטוף במחבת, ומוסיפים על חום בינוני עד למכרז; מוסיפים פטריות, ו-3 דקות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטאטא בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה; לטאטא ביין, מרק, ונותר 3/4 מלח כפית ו 1/2 פלפל כפית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים קציצות בתבנית אפייה משומנת קלות; למעלה באופן שווה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
10
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 25 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
11
הערה: לחמם, לאפות, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות או עד תוסס.