תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם רוטב פטריות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא יין, חמאה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות.
הוראות
1
שלב 1/4 בצל כוס, פלפל, מלח, שום ובשר. צורה לתוך 4 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף קציצות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
4
ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף פטריות; לטגן 4 דקות. מערבבים ביין ובצל שנותר; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מערבבים מרק וקמח; מוסיפים למחבת, ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד עבה.