סטייק עוף מטוגן בסגנון דרומי של רוב וולש
מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 178 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הפודינג ההודי של רוב וולש, רוטב החמאה של רוב וולש, ו רוב וולש טאקו אל כומר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קמח מתובל: בקערה, מערבבים יחד את כל החומרים, ערבוב היטב. יהיה לך קמח מתובל יותר ממה שאתה צריך עבור רוב המתכונים. מניחים בצד את האיזון להכנת רוטב, או לאחסן בצנצנת בחוזקה בארון בפעם אחרת. זרוק כל קמח שבו יש לך טבל בשר נא.
לרוטב הפלפל השחור: בסיר כבד, ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא את הקמח לתוך החמאה ולהמשיך לטאטא במשך כ 5 דקות, עד התערובת היא בצבע שנהב וחלק. לאט להוסיף את החלב תוך ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד ללא גושים.
מוסיפים את המלח והפלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ -10 דקות, עד שהרוטב התעבה והפחית.
יוצקים את השמן לעומק של 1 אינץ ' לתוך מחבת ברזל יצוק עמוק וחום עד 370 ° F.
בעוד השמן מתחמם, לשים את הקמח בקערה גדולה, רדודה. בקערה רדודה נפרדת, להקציף יחד את חלב החמאה והביצה. לדלות כל סטייק בקמח, לנער את העודף; לטבול אותו לתוך תערובת חלב חמאה, המאפשר עודף לטפטף; ולאחר מכן לדלות שוב בקמח, באופן שווה ציפוי הבלילה כך שהוא יבש מבחוץ.
החלק 2 או 3 סטייקים לתוך השמן החם, להיות זהיר לא קהל אותם. הטמפרטורה של השמן תיפול ברגע הבשר מתווסף, אז תצטרך להתאים את החום. כמו סטייקים לבשל, לנסות לשמור על השמן בסביבות 350 ° F. אם זה נהיה חם מדי, הסטייקים יישרפו לפני שהם מבושלים דרך. אם זה לא חם מספיק, הבלילה תהיה רטובה. מבשלים את הסטייקים במשך 3 עד 5 דקות, עד שהבלילה פריך וחום והבשר מבושל דרך. באמצעות רחפן תיל, להעביר את הסטייקים מגבות נייר כדי לנקז ולשמור בתנור חם עד שכל הקבוצות נעשות.
מגישים את הסטייקים עם הרוטב. תכננו 2 סטייקים למנה טיפוסית; ילדים ואוכלים עדינים ירצו כנראה רק 1 סטייק.