סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חמאה, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק מטוגן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
חותכים את הסטייק ל -4 מנות שוות.
מכניסים את חלב החמאה לתבנית אפייה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים בקערה 2 1/2 כוסות קמח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, צ ' ילה דה ארבול ו -2 כפיות מלח כשר ו -1 / 2 כפית פלפל שחור גרוס טרי ומחלקים אותו בין 2 כלי אפייה.
לחפור את הסטייק, כמה חתיכות בכל פעם, בתערובת הקמח וללטף את העודפים. טובלים אותם בחלב החמאה ומאפשרים לעודף להתנקז. לחפור אותם שוב בקמח וללטף את עודף.
שים את נתחי העוף על רשת אפייה המונחת על תבנית עם נייר אפייה בזמן שהשמן מתחמם.
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק גדולה עד שהוא מגיע ל -360 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק.
מוסיפים את הבשר, 2 חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח, לפי הטעם. חזור על הפעולה עם החלקים הנותרים.
העבירו את הבשר למתלה שהונח על תבנית עם נייר אפייה ושמרו עליהם חמים בתנור בזמן שאתם מכינים את הרוטב.
מוציאים את כל השומן פרט ל -2 כפות מהמחבת ומשאירים את החלקים הפריכים מהלחם.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה ופריכה.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מחזירים את המחבת לתנור על אש בינונית.
לטאטא את 2 כפות הנותרים של קמח לתוך המחבת ולתת לו לבשל במשך 1 דקה. מקציפים לאט את החלב החם וממשיכים לבשל, תוך הקצפה מדי פעם עד להסמכה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והטימין ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.
מגישים 1 חתיכת סטייק לאדם עם מעט מהרוטב ומעטרים בכמה חתיכות בייקון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות כרמי מוצא מרלו עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
![כרמי מוצא עמק נאפה מרלו]()
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.