קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סטייק עין-צלעות עם בצל וידליה

סטייק עין-צלעות עם בצל וידליה
סטייק עין-צלעות עם בצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 927 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא תיבול, בצל וידאלי, סטייק עין-צלעות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בצל וידאלי אפוי, בצל וידאלי צלוי, ו בצל וידאלי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לשפשף כל סטייק משני הצדדים עם כמה שמן זית ותבלינים. גריל על חום גבוה, הופך רק פעם אחת, כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
שים קצת שום קצוץ, 2 כפות חמאה, וכפית תיבול בצד לחתוך של כל אחד מחצאי בצל 4. מעל כל אחד עם חצי נוסף. לעטוף כל בצל לחלוטין בנייר אלומיניום, ולקבור את הגחלים החמים במשך כ 10 דקות, עד רך למדי. עבור אל הסורגים כדי לסיים את הבישול, עוד 5 דקות בערך. הבצל צריך להיות זהוב ורך עד כדי פירוק.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.