קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

סטייק עם רוטב גבינת עיזים

סטייק עם רוטב גבינת עיזים
אם יש לך על 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, סטייק עם רוטב גבינת עיזים יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 879 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, תארזי גבינת עזים מסוג דלאמיר, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: סטייק גבינת עיזים עם זיגוג בלסמי, סטייק, גבינת עיזים וסלט פטל, ו סטייק צ'ימיצ' ורי עם גזר שרוף וגבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להטות את הפרוסות לתוך פח צלייה ולזרוק אותם בשמן וקורנית. צלוי במשך 35-45 דקות, הופך פעם אחת, עד שהם פריכים מבחוץ ורך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
כ -15 דקות לפני הפרוסות מוכנות, להסיר את הקליפה מגבינת העזים ולהשליך, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות. שים את זה לתוך קערה קטנה ומיקרוגל על בינוני במשך 1 דקה להמיס. הכה את frache crme, לחזור למיקרוגל וחום עוד דקה על מדיום עד הגבינה ו frache crme נמס לתוך רוטב. מתבלים במלח ובפלפלים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת מחבת על אש גבוהה. לתבל את הסטייקים עם פלפל שחור ולבשל אותם במשך 2 דקות בכל צד לנדיר, או עד 4 דקות בכל צד עבור כל הכבוד. מחלקים את הרוטב בין שתי קערות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.