סטייק פורטרהאוס עם ארוגולה וגבינת פרמזן
סטייקים פורטרהאוס עם ארוגולן וגבינת פרמזן נטול גלוטן,, ו ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, סטייק פורטרהאוס עבה, שבבי גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק פורטרהאוס צלוי, סטייקים פורטרהאוס ~ חמאה מורכבת, ו שום שומשום שומשום או סטייק פורטרהאוס (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). לשפשף סטייקים עם שמן ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. גריל עד סטייקים הם חום, פריך ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 120 ° F עד 52° עבור בינוני נדיר, מפנה כל חמש דקות, על 25 דקות בסך הכל. באמצעות מלקחיים, להעביר סטייקים קרש חיתוך; לתת סטייקים לנוח במשך 10 דקות.
קוצצים בגסות מספיק ארוגולה כדי למדוד 2 כוסות ומניחים בצד. מסדרים את שאריות הארוגולה על מגש ומפזרים שמן, מלח ופלפל.
חותכים בשר מעצמות. חותכים בשר דק ומסדרים על ארוגולה.
מפזרים ארוגולה קצוצה שמורה שבבי גבינה על סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.