, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 102 גרם שומן. אם יש לך אנשובי, ברנדי, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות טלה (לגריל) עם חמאה של קפה דה פריז, פילה יען ממולא סרטן / בשר בקר עם רוטב פלפל, ו כריך Bagnat פאן מאפיית Jj-בלאס וגאס, אתה יכול לקבל טעם של פריז, במלון פריז.
הוראות
1
הסר חמאה מהמקרר 30 דקות לפני השימוש.מקציפים את החמאה עד שהיא רכה ונעימה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
שלב את כל המרכיבים הנותרים (למעט החמאה) במעבד מזון ולעבד עד לטחון היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים מחית לחמאה ומשלבים היטב.או על נייר אפייה או נצמד הסרט, רול חמאה לתוך יומן על 4-5cm בקוטר, לסובב את הקצוות כדי לאטום, אם באמצעות נייר אפייה אני משתמש גומיות כדי לוודא חמאה מחזיקה צורה.
מניחים במקפיא עד שנקבע, להסיר לחתוך לפרוסות ומניחים על גבי בשר, או להשאיר אותו ככה, כמו החום מהבשר ימיס אותו. אני אוהב לשים את הבשר שלי מתחת לגריל ולהמיס חמאה עד מעט צבעוני.זכור.אם שלך לא הולך להיות באמצעות החמאה בבת אחת אתה רוצה לעשות כמה יומני כך שאתה יכול להקפיא בנפרד להוציא לפי הצורך.
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני הצורך ולהעביר למקרר. כך החמאה תימס בקלות מתחת לגריל.בשביל היען.סטייקים העונה בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מוסיפים סטייקים למחבת חמה וצורבים בכל צד. או לסיים בישול במחבת או תחת גריל 4-5 דקות בצד עבור בינוני נדיר / בינוני או עד מבושל לפי הצורך.הערה: בשר יען לא צריך להיות מבושל יתר על המידה כפי שהוא בשר רזה מאוד יהפוך די קשה.
הסר מהתנור או מחבת ולאפשר לנוח 5 דקות. חותכים סטייקים לתוך כ 5-6 פרוסות כל מקום סטייק במחבת הוכחה תנור, מניחים פרוסת חמאה על גבי גריל על 4 סנטימטרים מחום עד חמאה יש melted.To מגישים לארגן יען על צלחת לשפוך חמאה מעל. הגשתי את המנה הזו עם ירקות טריים עם רוטב הולנדז ותפוחי אדמה אפויים בודדים dauphinoise.