סטייק פלנק עם מנגו בגריל ואבטיח צ'אטני
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לרפרטואר שלך, סטייק צלע עם מנגו בגריל ו Chutney אבטיח עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל טחון, שיני שום, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סטייק פלנק עם מנגו בגריל ואבטיח צ'אטני, סטייק מולסה צלוי עם סלסה אבטיח, ו סטייק צלוי עם פלפל חריף וסלט אבטיח.
הוראות
כדי להכין סטייק, לשלב הראשון 4 מרכיבים.
מפזרים סטייק באופן שווה עם תערובת סוכר.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל במשך 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
כדי להכין צ ' אטני, מניחים מנגו על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד. מגניב וקצוץ. תניח בצד.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף ג ' ינג ' ר; saut 1 דקה.
מוסיפים חומץ, 2 כפות סוכר, מיץ, 1/4 כפית מלח ופלפל; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במנגו; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים אבטיח, כוסברה, ונענע.
מוסיפים ענפי נענע ופלחי ליים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק