קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סטייק פלנק עם רוטב פטריות

סטייק פלנק עם רוטב פטריות
סטייק פלנק עם רוטב פטריות דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית. גשו לסופר וקנו מים, פטריות, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 44%. מתכונים דומים: סטייק פלנק עם רוטב פטריות, סטייק פלנק עם רוטב פטריות וסטייק פלנק עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן במחבת 10 אינץ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים את בשר הבקר ומבשלים עד להשחמה היטב משני הצדדים עד לעשייה הרצויה, כ-10 דקות ל-medium-רייר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוציאים את בשר הבקר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מחממים 1 כף חמאה ואת יתרת השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את השאלוט, השום והרוזמרין ומבשלים ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים פנימה את המרק המרוכז, המים ושארית החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
חותכים את בשר הבקר באלכסון כנגד הדגן לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מגישים את תערובת הפטריות עם הבקר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.