תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קוביה Parmigianan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 547 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל טחון, אורגנו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק קובייה עם רוטב, ו קוביית סטייק Milanese (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 מחממים את התנור ל 177° בצלחת רדודה, מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצה ומים עם מזלג. בקערה שלישית או צלחת רדודה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, 1/3 כוס גבינת פרמזן, בזיליקום ואורגנו.2
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. קילו סטייקים בקלילות עם מרכך בשר או פטיש מטבח. לדלות את סטייקים הקובייה בקמח מתובל, לטבול לתוך תערובת הביצה, ואת המעיל עם תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
סטייק קובייה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מים כדי לאפשר
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
דַק-
3
מניחים אותם במחבת, ומטגנים רק עד השחמה בכל צד. מסדרים סטייקים בשכבה אחת בתבשיל משומן, למעלה עם רוטב מרינרה ומכסים בנייר כסף.3
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
דַק-
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש. מעל כל סטייק עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן נותרת; מפזרים שאריות אורגנו מעל.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.