קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטרומבולי קל

סטרומבולי קל
סטרומבולי קל דורש מסביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 247 קלוריות. מתאים ל-14 ומחירו 63 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פפרוני, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. נסו סטרומבולי קל, סטרומבולי פפרוני קל עם וידאו, ו סטרומבולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמן, המלח ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. הופכים למשטח מקומח קלות; מגלגלים ל -14 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. כפית רוטב פיצה בתוך 1/2 ב. של קצוות. למעלה עם נקניק, פטריות, פפרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם ולתחוב מסתיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
אופים בחום של 400 מעלות במשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חם. מקררים שאריות.