קושימומחה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סיבוב 2-לחמניות לזניה

סיבוב 2-לחמניות לזניה
סיבוב 2-לזניה רול קופצים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. לבמנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מוצרלה, מלח כשר, ראגו חזיר שמור מראגו חזיר מעל פנה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 80%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחמניות סטייק עגולות, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הלזניה, מכסים את הסיר ומחזירים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסירים את המכסה, מערבבים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-8 דקות. שמרו 1 כוס מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מכניסים את הריקוטה לקערה ומערבבים פנימה את הקליפה והמרווה. שים אטריות לזניה על משטח העבודה שלך ומורחים עליה 1/4 כוס תערובת ריקוטה ומשאירים 2 אינץ ' בקצה אחד צלול. מעל הגבינה 1/4 כוס ראגו ומגלגלים את האטריות החל מהקצה הממולא.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים אותו בתבנית האפייה וממשיכים עם שאר האטריות, הריקוטה והראגו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מפזרים את המוצרלה מעל הלחמניות, מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תנו לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

ניתן לשלב לחמניות לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים להשתהות בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורים משחק, מנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.