קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד לבן דו קרם

סירי שוקולד לבן דו קרם
שוקולד לבן סירי du Creme נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סודה לשתיה, חתיכות פקאן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת והחלב בתחתית כבדה, 2 סיר ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. תביא את המים בדוד כפול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מניחים את השוקולד במחצית העליונה ומערבבים עם מרית גומי עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך השוקולד המומס. לאט לאט לשפוך את תערובת שמנת רותחים לתוך השוקולד, לטאטא כל הזמן. להביא לטמפרטורה של 160 מעלות, על 3 1/2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר מהחום ולהעביר לקערת נירוסטה. להתקרר באמבט קרח, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לטמפרטורה של 90 מעלות F., על 4 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 8 צורות סיר קטן של קרם או כוסות רפרפת זכוכית. מכסים כל אחד מהם בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל סיר דה קרם ומגישים עם Florentines.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פלורנטיןעוגיות פלורנטין
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את הזרעים מ 2 רימונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
הסר את הזרעים משאר 2 הרימונים והנח בסיר קטן עם הסוכר והמים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד שכל הזרעים התפוצצו והתערובת מתחילה להתעבות, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
הסר מהחום, המתח ולאפשר להתקרר. מערבבים בכל זרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון