קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

סיר איטי תבשיל ארוחת בוקר לילה

סיר איטי תבשיל ארוחת בוקר לילה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: סיר איטי תבשיל ארוחת בוקר לילה, תבשיל ארוחת בוקר איטי, וארוחת בוקר איטי.

הוראות

1
מבשלים נקניק לפי הוראות החבילה; חותכים לפרוסות אינץ'; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
בקערה שלבו בצל ירוק, פלפל אדום, צ ' ילי וכוסברה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ריססו את החלק הפנימי של סיר איטי של 5 עד 6 ליטר בתרסיס לבישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
שכבו שליש מחום החשיש, הנקניק, תערובת הבצל הירוק והגבינה לתוך חרס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
חזור על שכבות פעמיים.
6
בקערה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל; יוצקים מעל מרכיבים בשכבות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-8 שעות או עד שהמדחום המוחדר למרכז קורא 160 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מגישים.