קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אבוקדו Poblano חריף

סלט אבוקדו Poblano חריף
סלט אבוקדו Poblano חריף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא מיץ ליים, צ'ילי poblano, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט אבוקדו Poblano חריף, טווחים Poblano עם סלט אבוקדו, ו טווחים Poblano עם סלט אבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור כדי לצלות ולהגדיר מתלה 4 ב. מהחום. Broil poblanos במחבת אפייה מעוטרת, פונה לפי הצורך, עד מושחר בכל רחבי, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בואו לשבת על מחבת עד עורות משוחררים, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להקציף יחד 1 כף. מיץ ליים, מלח, דבש, קאיין ושמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
Pit and peel avocados (ראה "כיצד להפיק את המרב מהאבוקדו שלך," להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
5
הנח כל צד חצי לחתוך אבוקדו למטה, להניח את היד בעדינות על גבי, וסכין להחליק דרך אבוקדו אופקית לעשות 1/4-in.- פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
7
עור, גזע, ו poblanos זרע.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
חותכים לא סדיר 1-2-in. חלקים.
9
על כל אחד 4 צלחות, לארגן שכבות לסירוגין של חתיכות poblano, פרוסות אבוקדו, ו jicama; טפטוף עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
JicamaJicama
10
מוסיפים שכבה נוספת של poblanos ואבוקדו, לטפטף עם יותר רוטב, ולהכניס פרוסות jicama נותרות לסלטים מהצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
JicamaJicama
11
מפזרים גבינה, זרעי דלעת וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
איך להפיק את המרב מאבוקדו שלך: טעם ויופי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
13
השתמש בו כאשר הוא פשוט בשל. איך לספר? לחץ אותו עם כל היד שלך; זה צריך להיות אותו " לתת " כמו חמאה צוננת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1
חותכים לאורכו סביב האמצע למרכז ולסובב חצאים זה מזה. החטיף סכין של שף לתוך בור ולסובב כדי לשלוף. כדי לרדת בור, להחליק על השפה הפנימית של כיור המטבח. אם אתה מועך את האבוקדו, לגרד אותו עם כפית. אם אתה רוצה יפה, פרוסות מושלמות וקוביות, להבקיע את העור במרכז עם סכין קילוף בזהירות למשוך את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד