סלט אבוקדו Poblano חריף
סלט אבוקדו Poblano חריף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא מיץ ליים, צ'ילי poblano, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט אבוקדו Poblano חריף, טווחים Poblano עם סלט אבוקדו, ו טווחים Poblano עם סלט אבוקדו.
הוראות
מחממים תנור כדי לצלות ולהגדיר מתלה 4 ב. מהחום. Broil poblanos במחבת אפייה מעוטרת, פונה לפי הצורך, עד מושחר בכל רחבי, 10 דקות.
בואו לשבת על מחבת עד עורות משוחררים, 15 עד 20 דקות.
להקציף יחד 1 כף. מיץ ליים, מלח, דבש, קאיין ושמן.
Pit and peel avocados (ראה "כיצד להפיק את המרב מהאבוקדו שלך," להלן).
הנח כל צד חצי לחתוך אבוקדו למטה, להניח את היד בעדינות על גבי, וסכין להחליק דרך אבוקדו אופקית לעשות 1/4-in.- פרוסות עבות.
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
עור, גזע, ו poblanos זרע.
חותכים לא סדיר 1-2-in. חלקים.
על כל אחד 4 צלחות, לארגן שכבות לסירוגין של חתיכות poblano, פרוסות אבוקדו, ו jicama; טפטוף עם קצת רוטב.
מוסיפים שכבה נוספת של poblanos ואבוקדו, לטפטף עם יותר רוטב, ולהכניס פרוסות jicama נותרות לסלטים מהצד.
מפזרים גבינה, זרעי דלעת וצנוניות.
איך להפיק את המרב מאבוקדו שלך: טעם ויופי.
השתמש בו כאשר הוא פשוט בשל. איך לספר? לחץ אותו עם כל היד שלך; זה צריך להיות אותו " לתת " כמו חמאה צוננת.
חותכים לאורכו סביב האמצע למרכז ולסובב חצאים זה מזה. החטיף סכין של שף לתוך בור ולסובב כדי לשלוף. כדי לרדת בור, להחליק על השפה הפנימית של כיור המטבח. אם אתה מועך את האבוקדו, לגרד אותו עם כפית. אם אתה רוצה יפה, פרוסות מושלמות וקוביות, להבקיע את העור במרכז עם סכין קילוף בזהירות למשוך את הקליפה.