סלט אורז פראי אסיה
סלט אורז פראי אסיה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן צמחי, ערמוני מים, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סטייק פלנק אסיאתי עם אספרגוס ופילאף אורז בר, סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, ו סלט אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן שומשום חם ו 1 כף. שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות. מערבבים פטריות, עוף ואורז.
יוצקים מרק ולהגדיל את החום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 25 דקות.
בקערה גדולה, להקציף חומץ, מלח וחרדל עד מלח מומס. לאט לאט להקציף בשמן צמחי הנותרים עד מעורבב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים אפונה שלג. להחזיר לרתיחה; לבשל עד אפונה במכרז, 1 דקה.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים. להתייבש.
מוסיפים תערובת עוף ואורז לקערה עם רוטב. לזרוק עם אפונה שלג, גזר וערמונים מים.