קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלט אנדיב נבול

סלט אנדיב נבול
סלט אנדיב נבול לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 43 סנט למנה , אתה מקבל מתאמנות שמגישה 6. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 113 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, מלח, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 19% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. מתכונים דומים: אנדיב מתולתל נבול ,חסה אנדיב נבול עם תפוזים, תמרים ושקדים , ולמרק עוף, אנדיב וירקות שורש עם פסטו אנדיב פטרוזיליה .

הוראות

1
במחבת מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוציאים לנייר סופג לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים שמן לטפטופים; מטגנים שום ובצל עד לריכוך. מערבבים חומץ, טרגון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
4
בקערה גדולה, זורקים את האנדיב, קוביות הלחם והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
אנדיבאנדיב
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את הרוטב החם על הסלט ומגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. השרדונה של 18 מיילים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
שמונה עשרה מייל שרדונה
שמונה עשרה מייל שרדונה
יצרנית היין ג'סיקה בון פנתה אל חוף סונומה הקריר עבור השרדונה הבהיר והמורכב הזה. פרי אבן קליל, לימון מאייר ומינרליות מושכת באף עוברים לחך קרמי מאוזן על ידי חומציות תוססת. תווים של וניל ועץ אלון מתוק משפרים את מורכבות היין. עבור היינות של Eighteen Miles, ג'סיקה בון (מיקב Passalacqua) מייצרת ענבים מתשעה כינויים שונים, כולם ברדיוס של שמונה עשר מייל מסביב להלדסבורג, קליפורניה. אנא נסה גם מונית של 18 מייל, צין, פינו נואר ופטיט סירה.