סלט אנדיב עם אגוזי מלך קלויים ופירורי לחם
סלט אנדיב עם אגוזי מלך קלויים ופירורי לחם הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי חומץ יין, אגוזי מלך, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה עם אגוזי מלך קלויים ופירורי לחם, סלט אספרגוס נא עם פירורי לחם, אגוזי מלך, ונענע, ו סלט גרגיר הנחלים עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. אגוזי מלך טוסט על תבנית אפייה מגורמת, זורק מדי פעם, עד ריחני מעט כהה יותר, 8-10minutes.
לזרוק פירורי לחם עם 2 כפות שמן על גיליון אפייה aclean rimmed; עונה withsalt.
אופים, משליך פעם אחת, עד חום זהובופריך, 12-15 דקות; בואו מגניב.
מערבבים אנשובי, שום, חומץ יין אדום, הנותרים 4 כפות שמן mediumbowl רק כדי לשלב; העונה עם מלח וpepper.
מוסיפים אגוזי מלך קלויים,פירורי לחם, טלג ' יו, פקורינו וזורקים לשלב.
לזרוק אנדיב, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וחומץ יין לבן במדיום אחר; העונה עם מלח ופלפל.
מחלקים תערובת אגוז בין צלחות וגבוה עם סלט אנדיב.
לעשות קדימה: ויניגרט יכול להיות made1 יום קדימה; כיסוי וצינה. אגוזי מלך וbreadcrumbs יכול להיות קלוי 1 יום קדימה;לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.