קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

סלט אסקרול עם שאלוט מטוגן ושזיפים מיובשים

סלט אסקרול עם שאלוט מטוגן ושזיפים מיובשים
אם יש לכם שאלוט, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף עם שאלוט, שזיפים מיובשים וארמניאק, עוף עם שאלוט, שזיפים מיובשים וארמניאק, ו רגל כבש עם זיתים ירוקים, שזיפים מיובשים ובצלצלים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 1 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים שאלוט ב 3 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות להיות זהיר לא לשרוף, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר שאלוט כמו שחום עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים.)
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר 3 כפות שמן שאלוט מהמחבת לכוס ההלבשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4
לטאטא יחד מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שמן שאלוט בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שזיפים מיובשים, אסקרול, חצי שאלוט, ומלח לפי הטעם, ואז לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים בצלצלי שאלוט שנותרו.
מרכיבים שתצטרך