קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון

סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון
סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ג'בטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, L, סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית, ו ארוגולן וסלט פרמזן מגולח עם ויניגרט לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף את קרום הלחם עם שן שום. לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בקערה גדולה; לזרוק עם 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים לחם קלות עם מלח; מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד זהב פריך סביב הקצוות, על 10 דקות. מגניב. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
5
מניחים ארוגולה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טפטוף עם 3 כפות שמן זית ו 2 כפות מיץ לימון, הוספת מיץ לימון יותר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מוסיפים 2/3 קרוטונים וחצי גבינת פרמזן וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרוטוניםקרוטונים
9
העברה לקערה הגשה; לפזר קרוטונים הנותרים וגבינת פרמזן מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
ארוגולה פראית היא ירוקה כהה עם עלים דוקרניים. יש לו טעם חזק יותר מזה של ארוגולה רגילה. תוכלו למצוא ארוגולה פראית בשוקי האיכרים ובמרכולים מסוימים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי