סלט ארוחת ערב ביסטרו
סלט ארוחת ערב ביסטרו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם חרדל דיז'ון, אגס ברטלט, באגט לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט ביסטרו צרפתי עם בייקון, קרוטונים ושום, סלט ביסטרו, ו סלט ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזים במחבת קטנה; מבשלים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד השחמה קלה, מחבת רועד לעתים קרובות.
לשבור ביצה 1 לתוך כל 4 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. מכסים בניילון נצמד, ומיקרוגל גבוה במשך 40 שניות או עד שנקבע; בואו לעמוד 1 דקה.
הסר ביצים מכוסות; לנקז על מגבות נייר.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך; קריר מעט.
הסר בייקון מהמחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף. קותלי חזיר מתפוררים.
מערבבים אגוזי מלך, בייקון, ירקות, גבינה כחולה, ואגס בקערה גדולה.
שלב 1 כפית טפטוף שמורות, חומץ, שמן, טרגון, וחרדל בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
טפטוף על תערובת ירקות; לזרוק בעדינות. מסדרים 2 כוסות סלט תערובת על כל אחד 4 צלחות הגשה; העליון כל מנה עם 1 ביצה 1 פרוסת טוסט.