סלט ארטישוק עגבניות אורזו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שמן זית, פסטה orzo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט אורזו עם גרגרי חומוס ולבבות ארטישוק, ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ו סלט עגבניות ובזיליקום אורזו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל orzo במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 8 עד 10 דקות; לנקז.
להקציף שמן זית, חומץ בלסמי, בזיליקום יחד בקערה קטנה עבור ההלבשה.
מערבבים אורזו מבושל, לבבות ארטישוק, עגבניות, זיתים, וגבינת פרמזן בקערה גדולה. מערבבים את הרוטב לתוך תערובת orzo עד שכל החומרים מצופים היטב. ניתן להגיש חם או קר.