סלט בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט בטטה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ סיידר, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו סלט בטטה חם (מתכונים דומים).
הוראות
שים תפוחי אדמה מתוקים בסיר, לכסות במים, להביא לרתיחה ומבשלים עד סכין רק חודר אותם, 15 עד 20 דקות.
מסננים, לשטוף מתחת למים קרים ולתת מגניב.
בקערה, להקציף חומץ, חרדל ודבש.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים בצל ירוק, סלרי ותפוח, יוצקים רוטב וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה. לזרוק בעדינות רק לפני ההגשה.