סלט הודו בצד הגריל
אם יש לך שמן קנולן, חומץ יין אדום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה על הגריל, אריזונה טורקיה גריל, ו סלסה - טורקיה גריל.
הוראות
מפזרים כל פילה עם 1/2 כפית טרגון. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 170 פק. מגניב.
חותכים לקוביות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הסלרי, הפלפל הירוק והבצל. בקערה קטנה שלבו שמן, רוטב סויה, מיץ לימון, חומץ, פלפל, מלח אם רוצים וטרגון שנותר.
יוצקים מעל תערובת הודו; לזרוק למעיל. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
מגישים על עלי חסה; מפזרים בוטנים אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אחוזת גרגיץ ' הילס זינפנדל (חצי בקבוק) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אחוזת גרגיץ ' הילס זינפנדל (חצי בקבוק)]()
אחוזת גרגיץ ' הילס זינפנדל (חצי בקבוק)
זה מזון ידידותי זינפנדל של טעמים טהורים של תותים,פטל ורמז לפלפל לבן הופכים אותו להתאמה המושלמת לבשרים על האש, לזניה, פיצה בציפוי רוטב עגבניות ותבשילי בקר.