סלט העוף הסיני של מרתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט העוף הסיני של מרתה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה, רוטב סויה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו סלט האורז של מרתה, סלט הכרם של מרתה, ו סלט שלוש שעועית אלה מרתה סטיוארט (מתכונים דומים).
הוראות
1 באמצעות שני מזלגות, לגרוס את העוף המבושל (אם אין לך כבר מבושל, לחלוט חתיכות עוף במים רותחים עד שכבר לא ורוד בפנים).
מערבבים רוטב סויה, שרי וסוכר בקערה ומוסיפים את העוף.
בואו להשרות במשך 10 דקות.
הסר עוף יבש טפיחה עם מגבות נייר. מטגנים את העוף הגרוס בקצת שמן בישול על חום בינוני גבוה כדי להפוך אותו קצת פריך ולאפות בתיבול. תניח בצד. 2 לשים 3/4 אינץ ' של שמן בישול נקודת עשן גבוהה (כגון שמן זרעי ענבים, או שמן בוטנים) לסיר קטן.
חום על חום גבוה עד כאשר אתה מעיף טיפה או שתיים של מים לתוך השמן הוא רוחש. קח חבורה אחת של חוטי שעועית יבשים ובעדינות לשבור אותם קצת. בדוק את השמן על ידי הכנסת חוט שעועית אחד לתוך השמן. אם השמן חם מספיק, חוט השעועית יהיה כמעט מיד לרחוש ולנפח. אז אתה יודע שהשמן מספיק חם. עבודה עם כמה חוטי שעועית בכל פעם, לשים אותם בשמן חם. ברגע שהם מתנפחים, להסיר אותם בזהירות עם מלקחיים ומניחים אותם על מגבת נייר כדי להתקרר. מגבת הנייר מסייעת להסיר כל שמן עודף. תניח בצד.3
חותכים את הבצל הירוק שלך, רטוש אותם לאורכו כפי שמוצג. טוסט שקדים קצוצים שלך, או לקצוץ שקדים קלויים שלך; טוסט שומשום שלך. (
מחממים מחבת דקה לחום גבוה בינוני, מוסיפים את הזרעים - או אגוזים, לא עושים את שניהם יחד - מערבבים לעתים קרובות עד שהם מתחילים חום, להסיר מהחום, הם ימשיכו לבשל.
בואו מגניב לטמפרטורת החדר.)4
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד, בסדר הרשום. ממש לפני הגשת הסלט, מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד-חסה, עוף, חוטי שעועית, שקדים, שומשום ורוטב.