סלט ירוק עם סקווש קלוי
סלט ירוק עם דלעת צלויה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 15 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 157 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם דלעת חמאה, מיץ לימון, גרעיני דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט שאלוט קלוי, דלעת, ענבים ושעועית ירוקה, דלורית קלויים, פקאן, בייקון, לערבב סלט תרד ירוק & בייבי עם ויניגרט סירופ מייפל, ו שעועית ירוקה וקישואים קלויים עם חמאת סויה שרי (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו דלעת: חממו תנור ל -400 מעלות צלזיוס; מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר כסף וערפל בתרסיס בישול. זורקים דלעת עם שמן ומיץ לימון בקערה. מסדרים בשכבה שטוחה על תבנית עם נייר אפייה. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד להשחמה קלה, כ -20 דקות. הופכים כל קוביה, מתבלים שוב במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה ומעט מקורמלים סביב הקצוות, כ -20 דקות יותר.
בואו להתקרר על גיליון אפייה. (יכול להתבצע עד 3 ימים מראש.
שכבה על מגבות נייר על צלחת. עוטפים צלחת בניילון ומכניסים למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
הכינו זרעים: חממו תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
שלב בקערה זרעים, חמאה, סוכר, קינמון, כמון, פפריקה ומלח.
מורחים על תבנית אפייה. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 15 דקות.
מעבירים לקערה ומצננים לחלוטין. (יכול להתבצע עד 3 ימים מראש. שמור מכוסה במקום יבש וקריר.)
מקציפים חומץ, מלח, פלפל וחרדל בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאט את שני השמנים, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת ומעובה.
ממש לפני ההגשה, ערימת ירקות בקערה על גבי ההלבשה.
מוסיפים דלעת ו 3/4 כוס זרעי דלעת; לזרוק בעדינות. למעלה עם הזרעים הנותרים ומגישים.