סלט ירוק עם דלעת צלויה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 15 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 157 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם דלעת חמאה, מיץ לימון, גרעיני דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט שאלוט קלוי, דלעת, ענבים ושעועית ירוקה, דלורית קלויים, פקאן, בייקון, לערבב סלט תרד ירוק & בייבי עם ויניגרט סירופ מייפל, ו שעועית ירוקה וקישואים קלויים עם חמאת סויה שרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו דלעת: חממו תנור ל -400 מעלות צלזיוס; מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר כסף וערפל בתרסיס בישול. זורקים דלעת עם שמן ומיץ לימון בקערה. מסדרים בשכבה שטוחה על תבנית עם נייר אפייה. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד להשחמה קלה, כ -20 דקות. הופכים כל קוביה, מתבלים שוב במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה ומעט מקורמלים סביב הקצוות, כ -20 דקות יותר.