סלט ירוק עם רוטב בצל
סלט ירוק עם רוטב בצל יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 164 קלוריות . , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. למתכון זה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לך מרק עוף, חומץ יין לבן, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . מתכונים דומים: סלט קינואה, עגבניות, בצל ירוק , סלט שעועית ירוקה טריה ועגבניות עם רוטב שום שמנת , וסלט פירות ירוקים עם רוטב יוגורט תפוזים .
הוראות
מטפטפים 1 כף שמן; מפזרים סוכר.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 30 דקות. הופכים ואופים עוד 25-30 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים, עד שהבצל רך ושחום קלות. מצננים במשך 30 דקות.
מניחים בצל בבלנדר או במעבד מזון; מוסיפים מרק, חומץ, מלח ושאר השמן. מכסים ומעבדים לתערובת חלקה (התערובת תהיה סמיכה). לְצַנֵן.
רגע לפני ההגשה, זורקים בקערת סלט גדולה ירקות, אגוזי מלך, בצל אדום ורוטב.