סלט ירקות וזיתים במרינדה
ירקות במרינדה וסלט זית נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו מלח, שמן זית כתית מעולה, פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. סלט ירקות במרינדה, סלט ירקות במרינדה, ו סלט ירקות במרינדה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את השעועית הירוקה, ומבשלים עד שהם רכים, 1 עד 2 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים עד שהשעועית הירוקה מתקררת.
מניחים לקערה יחד עם הברוקולי, הכרובית, הפטריות, העגבניות והזיתים; מניחים בצד.
מקציפים בקערה את החומץ, המלח, הפלפל, המונוסודיום גלוטמט, מלח השום והשמיר. מזלפים לאט את שמן הזית תוך כדי המשך להקציף ליצירת רוטב.
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים לאיחוד. מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.