סלט כרובית קלוי גרמני
סלט כרובית קלוי גרמני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ, כרובית, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה קלוי גרמני, סלט כרובית קלוי, ו סלט כרובית קלוי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים כרובית בשכבה אחת על גיליון עוגיות nonstick; תרסיס כרובית עם ספריי בישול.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב. צלי 15 דקות. מערבבים; צלי 5 עד 10 דקות יותר או עד רך וזהוב חום.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת נייר מצופה מגבת. מבשלים בצל בטפטופי בייקון, ערבוב מדי פעם, עד זהב.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת עם בייקון.
בקערה גדולה, לזרוק כרובית קלויה, בייקון ובצל. בקערה קטנה, לנצח שמן, חומץ, סוכר, חרדל ופפריקה עם להקציף עד חלקה.
יוצקים רוטב על תערובת כרובית; לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד צונן או לילה.